Преподаваме знания.Развиваме таланти.Видими резултати.
 

школа по изкуствата

Учителя по пиано e завършил през 2005 г. Hochschule fur Musik und Darstellende Kunst-Stuttgart - Германия. Носител e на награди от наши и чужди конкурси, между които - Дни на камерната музика, гр.Габрово, Конкурс за руска клавирна музика - гр.София – 2000г., Международен конкурс за пианисти - Палма де Майорка през 2003г. От 2009г. до 2011г. корепетира българския камерен хор в Берлин и преподава пиано.

Ръководителя на школата по китара се занимава с класическа китара от 1987г. Възпитаник е на музикалното училище Любомир Пипков в София. Освен класическа китара, владее и бас китара. Oт 2009 г. създава и изпълнява филмова музика (някои заглавия са: Имигранти (изпълнител), Заложници (автор и изпълнител), Без мама (автор и изпълнител), Хотел рай (изпълнител), Лов на дребни хищници (автор и изпълнител).

Школата по български народни танци се ръководи от дългогодишен хореограф и фолклорист. Ръководените от него състави са носители на престижни награди от фестивали и конкурси в страната и чужбина. Репетициите са с корепетитор което способства за бързото и качествено усвояване на материала и последващи участия в различни тържествени събития.

Школа по изобразително искуство и керамика и грънчарство

Уроците по рисуване, керамика и грънчарство провокират у децата желание да направят нещо сами, да включат и своето въображение. Развиват креативно мислене, учат се на ред, последователност и тренират своето търпение. Заниманията в група ги стимулира и сравнението с другите ги кара да се стремят към по – високи резултати. Работата с много различни художествени материали и техники развива сръчност и самоувереност. Натрупват се пластични познания, развива се усет към визуалните изкуства и възприятия, и не на последно място е много забавно.

Уроците по изкуство са хубав начин да прекараш няколко часа в които правиш нещо с ръце: /изобразяваш или моделираш/, и по забавен начин се запознаваш със света на животните, природата, хората или космоса!

В уроците по рисуване, керамика и грънчарство се зачитат желанията на децата и се поощрява експериментирането, търсенето на нестандартни решения, като неусетно се придобиват знания и умения.

Чрез допира до изкуство децата се развиват, като личности с много по-широк светоглед, формират вкус, знания и умения. Позволявайки на  децата да се докоснат до магията на творенето, изобразяването и приложното им даваме  повече отговори и знания за света.Творческите занимания са изключително подходящи за всички възрастови групи. Това е отличен начин да разсеете своето дете и да му дадете тема за мислене и не на последно място удовлетвореност от резултата и наученото. 

ПРЕПОДАВАМЕ ЗНАНИЯ, РАЗВИВАМЕ ТАЛАНТИ, ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ.

Този уебсайт е осъществен с помощта на www.ngobg.info